ENVIAMENT GRATUÏT A TOT EL PAÍS!

Enviament GRATUÏT
a tot al país

30 dies de garantia
sense risc

Marca fundada a Catalunya

ÚLTIMES HORES EN OFERTA

Enviament GRATUÏT
a tot al país

30 dies de garantia
sense risc

Marca fundada a Catalunya

Política de Devolucions

Si no esteu satisfet amb la vostra compra i voleu tornar un article poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu [email protected], indicant-nos el número de comanda i el motiu de la seva devolució. Tingueu en compte que compta un termini de 15 dies a partir de la recepció de la seva comanda per realitzar la devolució, passat aquest temps, el seu producte no serà admès per devolució. Si vostè decideix tornar una comanda, correrà amb les despeses d’enviament.

El nostre equip de servei al client revisarà la sol·licitud de devolució i enviarà més instruccions si la devolució és aprovada. Els articles retornats han d’estar al seu embalatge original, incloent-hi qualsevol accessori, manual i documentació. Els articles retornats han d’estar sense fer servir, en les mateixes condicions en què els enviem, i en el seu embalatge original. No s’acceptaran taques, targetes doblegades, segells trencats o làmines de plàstic trencades. Si la condició del producte enviat de tornada a nosaltres no està en condicions acceptables, ens reservem el dret de no tornar-lo o canviar-lo. Els productes que han estat personalitzats no poden ser reemborsats o canviats.

Els articles no retornables inclouen articles comprats a través de minoristes, productes incorrectes comprats i productes danyats a causa de la mala gestió dels clients. La Hostia S.L es reserva el dret de denegar qualsevol devolució.

QUÈ FAIG SI EL PRODUCTE REBUT ESTÀ DANYAT O ÉS INCORRECTE?

Poseu-vos en contacte amb el nostre equip d’atenció al client a través del correu [email protected] per iniciar el procés de devolució. Si us plau, inclogui la informació següent:

Número de comanda
Prova de Compra
Vídeo o foto del producte a tornar.
Adreça completa d’enviament
Número de telèfon

És possible que se us demani que inclogui un vídeo o una foto del producte defectuós com a prova per poder reemborsar o reemplaçar el producte.

QUANT TARDA AQUEST PROCÉS?

El processament de les devolucions pot trigar fins a 14 dies hàbils a partir del dia que rebem la seva devolució. Us enviarem un correu electrònic per confirmar una vegada que la seva devolució hagi estat processada. Per als articles tornats, s’acreditarà un reemborsament complet pels productes tornats. Per als articles no defectuosos, el reemborsament exclou totes les despeses d’enviament i manipulació.

QUAN REBRÉ EL MEU REEMBORSAMENT?

Tots els reemborsaments seran acreditats a la forma original de pagament. Si heu pagat amb targeta de crèdit o dèbit, els reemborsaments s’enviaran al banc emissor de la targeta en un termini de 14 dies laborables a partir de la recepció de l’article retornat o de la sol·licitud de cancel·lació. Poseu-vos en contacte amb el banc emissor de la targeta si teniu alguna pregunta sobre el moment en què el crèdit s’acreditarà al vostre compte.

Si encara no heu rebut un crèdit per la seva devolució, això és el que heu de fer:

Poseu-vos en contacte amb el banc o la companyia de la targeta de crèdit. Podeu trigar un temps abans que el reemborsament sigui acreditat al vostre compte.

COM PUC CANVIAR O CANCEL·LAR UNA COMANDA?

Permetem modificar les dades d’una comanda o anul·lar-les en el termini de 12 hores des de la compra. Per fer-ho envia un correu electrònic a la nostra adreça [email protected] indicant el teu número de comanda i la teva finalitat, el nostre servei estarà encantat d’ajudar-te.

0
  0
  Cistella
  Empty CartLa teva cistella està buidaTornar a la botiga
   Calcula l'enviament
   Obrir xat
   1
   💬 Necessites ajuda?
   Hola 👋
   Tens algun dubte? Escriu-me