ENVIAMENT GRATUÏT A TOT EL PAÍS!

Enviament GRATUÏT
a tot al país

30 dies de garantia
sense risc

Marca fundada a Catalunya

ÚLTIMES HORES EN OFERTA

Enviament GRATUÏT
a tot al país

30 dies de garantia
sense risc

Marca fundada a Catalunya

Política de privacitat

SECCIÓ 1 – QUÈ FEM AMB LA TEVA INFORMACIÓ?

Quan compres alguna cosa de la nostra botiga, com a part del procés de compra venda, nosaltres recollim la informació personal que ens dónes com ara nom, adreça i correu electrònic.

Quan navegues a la nostra botiga, també rebem de manera automàtica l’adreça de protocol d’internet del teu ordinador (IP) per tal de proporcionar informació que ens ajuda a conèixer sobre el seu navegador i sistema operatiu.

Email marketing: Amb el teu permís, podrem enviar-te correus electrònics sobre la nostra botiga, nous productes i altres actualitzacions

SECCIÓ 2 – CONSENTIMENT

Com puc obtenir el meu consentiment?

Quan ens proveïs la teva informació personal per completar una transacció, verificar la teva targeta de crèdit, crear una ordre, concertar un enviament o fer una devolució, impliquem que acceptes la recol·lecció i ús per aquesta raó específica només.

Si et demanem la teva informació personal per una raó secundària, com a màrqueting, et demanarem directament el teu consentiment exprés, o et donarem l’oportunitat de negar-te.

Com puc anul·lar el meu consentiment?

Si després d’haver acceptat canvies d’opinió, pots anul·lar el teu consentiment perquè et contactem, per la recol·lecció, l’ús o la divulgació de la teva informació, en qualsevol moment, contactant-nos a [email protected]

SECCIÓ 3 – DIVULGACIÓ

Podem divulgar la teva informació personal si se’ns requereix per llei o si violes els nostres Termes de Servei.

SECCIÓ 4 – SERVEIS DE TERCERES PARTS

En general, els proveïdors de terceres parts utilitzats per nosaltres només recopilaran, faran servir i divulgaran la teva informació en la mesura que sigui necessària perquè els permeti exercir els serveis que ens proveeixen.

No obstant això, alguns proveïdors de serveis de tercers, com ara passarel·les de pagament i altres processadors de transaccions de pagament, tenen les seves pròpies polítiques de privadesa respecte a la informació que estem obligats a proporcionar-los per a les transaccions relacionades amb les compres.

Per a aquests proveïdors, et recomanem que llegeixis les polítiques de privadesa perquè puguis entendre la manera com la teva informació personal serà tractada.

En particular, recorda que alguns proveïdors poden estar ubicats o comptar amb instal·lacions que es troben en una jurisdicció diferent de tu o nosaltres. Així que si vols procedir amb una transacció que involucra els serveis d’un proveïdor a tercers, la teva informació pot estar subjecta a les lleis de la jurisdicció (jurisdiccions) on es troba el proveïdor de serveis o les seves instal·lacions.

A tall d’exemple, si et trobes al Canadà i la teva transacció és processada per una passarel·la de pagament amb seu als Estats Units, aleshores la teva informació personal utilitzada per completar la transacció pot ser subjecte de divulgació en virtut de la legislació dels Estats Units, incloent-hi la Llei dels Estats Units.

Quan abandones el lloc web de la nostra botiga o et redirigeixis a un lloc o aplicació de tercers, ja no estàs sent regulats per la present Política de Privadesa o els Termes de Servei de la nostra pàgina web.

Enllaços

Quan fas clic a enllaços de la nostra botiga, pot ser que siguis redirigit fora del nostre lloc. No som responsables per les pràctiques de privadesa d’altres llocs i et recomanem llegir les seves normes de privadesa.

SECCIÓ 5 – SEGURETAT

Per protegir la teva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques de la indústria per assegurar-nos que no hi hagi pèrdua, mal ús, accés, divulgació, alteració o destrucció de les mateixes.

SI ens proporciones la informació de la targeta de crèdit, aquesta informació és encriptada mitjançant la tecnologia Secure Socket Layer (SSL) i s’emmagatzema amb un xifratge AES-256. Encara que cap mètode de transmissió a través d’Internet o d’emmagatzematge electrònic no és 100% segur, seguim tots els requisits de PCI-DSS i implementem normes addicionals acceptades per la indústria.

COOKIES

Aquí tens una llista de galetes que utilitzem. Les enlistem perquè puguis triar si vols optar per treure-les o no.

_session_id, unique token, sessional, Allows Website per store information about your session (referrer, landing page, etc).

_visit, no data held, Persistent per 30 minutes de les visits, Used per la nostra web provider’s internal stats tracker to record the number of visits

_uniq, no data held, expires midnight (relative to the visitor) de la next day, Counts the number of visits to a store by a single customer.

cart, unique token, persistent per 2 weeks, Stores informació sobre contents de la seva carta.

_secure_session_id, unique token, sessional

storefront_digest, unique token, indefinit If the shop has a password, this is used to determine if the current visitor has access.

SECCIÓ 6 – EDAT DE CONSENTIMENT

En utilitzar aquest lloc, declares que tens almenys la majoria d’edat al teu estat o província de residència, o que tens la majoria d’edat al teu estat o província de residència i que ens has donat el teu consentiment per permetre que qualsevol dels teus dependents menors utilitzeu aquest lloc.

SECCIÓ 7 – CANVIS A AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment, així que si us plau revisa-la freqüentment. Canvis i aclariments entraran en vigència immediatament després de la seva publicació al lloc web. Si fem canvis materials a aquesta política, notificarem aquí que ha estat actualitzada, per la qual cosa estàs assabentat de quina informació recopilem, com i sota quines circumstàncies, si n’hi hagués, la utilitzem i/o divulguem.

Si la nostra botiga és adquirida o fusionada amb una altra empresa, la teva informació pot ser transferida als nous propietaris, perquè puguem seguir venent-te productes.

PREGUNTES I INFORMACIÓ DE CONTACTE

Si vols: accedir, corregir, esmenar o esborrar qualsevol informació personal que posseïm sobre tu, registrar una queixa, o simplement vols més informació contacta amb el nostre Servei de Compliment de Privacitat [email protected].

0
  0
  Cistella
  Empty CartLa teva cistella està buidaTornar a la botiga
   Calcula l'enviament
   Obrir xat
   1
   💬 Necessites ajuda?
   Hola 👋
   Tens algun dubte? Escriu-me