ENVIAMENT GRATUÏT A TOT EL PAÍS!

Enviament GRATUÏT
a tot al país

30 dies de garantia
sense risc

Marca fundada a Catalunya

ÚLTIMES HORES EN OFERTA

Enviament GRATUÏT
a tot al país

30 dies de garantia
sense risc

Marca fundada a Catalunya

Política d’Enviaments

*Nota: A causa dels problemes que està havent amb el coronavirus, tots els enviaments poden endarrerir-se per culpa de correus i empreses externes a nosaltres, aquest retard no serà un motiu de causa major per anul·lar comandes una vegada ja s’han tramitat, sentim les molèsties i esperem que s’entengui la situació que s’està vivint no només a Espanya sinó a tot el món. Les comandes estan segures i arribaran al client final.

Totes les nostres comandes es processen el mateix dia que s’administren al nostre lloc web, llevat que la comanda s’hagi registrat en un dia festiu o cap de setmana, cas en què es processarà el següent dia hàbil.

Sempre garantim el lliurament de la vostra comanda, però les promocions i ofertes especials poden endarrerir-se degut a la gran demanda dels nostres productes.

Quan la comanda ha estat verificada, es processa d’entre 1-2 dies i s’envia a l’adreça de lliurament.

Tots els nostres productes surten de les nostres instal·lacions 1-2 dies després de realitzar la comanda.

Temps mitjans estimats:

Normalment: 7 – 22 dies depèn del tipus de producte, enviament seleccionat i de la demanda dels productes.

En casos puntuals, per alta demanda (Black Friday, Black Monday, Nadal, etc…) o temes de logística, l’enviament pot trigar fins a 4 setmanes.

Tenint un marge de 50 dies perquè arribi el producte, si no és així podràs procedir al reemborsament per comanda perdut/no enviat.

Tots els nostres enviaments estan assegurats i tenen un número de seguiment que pot facilitar el lliurament de la comanda.

Considereu

*Si el client no posa l’adreça correcta a la comanda i no ens notifica minuts després de la comanda ( abans que l’enviament i el paquet es processin ) i el paquet no pot ser lliurat en estar l’adreça incorrecta, no hi haurà opció a reemborsament i una següent comanda d’aquest paquet anirà a càrrec del client i comprador.

*En cas que al moment de lliurament de la comanda no s’aconsegueixi contactar amb el client es procedeix a notificar via bústia i si en X dies no es recull el paquet de l’oficina notificada, es remetrà a fabrica novament havent perdut aquest paquet sense opció a reemborsament.

*En cas que ja s’hagi fet l’enviament no serà possible canviar l’adreça de lliurament ja que els enviaments estan sota el lliurament d’empreses externes a La Hostia S.L i no tenim el poder de canviar l’adreça de lliurament una vegada la comanda ha estat enviada des de el magatzem, per la qual cosa el client es fa responsable de la pèrdua de paquet en cas de no haver indicat la direcció correcta, hagi canviat de casa o similar.

Factors com els retards logístics i el despatx de duanes poden afectar el termini de lliurament estimat.

La Hostia no es fa responsable sota cap circumstància dels impostos, taxes o aranzels aplicats a l’enviament o tarifes que poden ser aplicades a duanes pel paquet comprat, per la qual cosa el responsable serà el comprador i client de Hostia S.L aportant el valor requerit a la duana sense poder tramitar devolució.

Enviem des de Europa a qualsevol part de Espanya.

Per sol·licitar qualsevol informació o inquietud sobre l’enviament i el lliurament, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres al +34 691 49 26 12 o a través de [email protected]

Els nostres productes provenen de Europa, qualsevol disseny utilitzat està registrat i qualsevol semblança amb una altra marca és mera coincidència.

No venem cap marca, i no incloem cap logotip als nostres productes.

*Qualsevol devolució sigui pel motiu que sigui el cost d’enviament de tornada als magatzems va a compte del client. ( Nosaltres pagarem l’enviament del canvi perquè el producte torni al comprador).

*En comprar a la nostra web acceptes tots els termes esmentats pel que si es compleixen no es podrà tramitar cap tipus de reemborsament.

0
  0
  Cistella
  Empty CartLa teva cistella està buidaTornar a la botiga
   Calcula l'enviament
   Obrir xat
   1
   💬 Necessites ajuda?
   Hola 👋
   Tens algun dubte? Escriu-me